Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
TOPIC: New Balance 237 Sale
New Balance 237 Sale 2 years 6 months ago #12563
  • Donald174
  • Donald174's Avatar
  • OFFLINE
  • New Member
  • Posts: 12
  • Karma: 0
New Balance 237 Sale


Deze Luxe-iteraties van de New Balance 237 Dames zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Zwart/Olijfgrijs, Bruin/Tan-Navy en Grijs/Paars-Zwart en zijn gemaakt van een lichtgewicht gebreid materiaal op de teen en enkel met suède overlays op de zijpanelen en enkel. Alle drie de paren zijn vervolgens afgewerkt met een witte tussenzool met een licht kleurcontrast bij de neus en rubberen buitenzolen.

Nog een andere colorway van de New Balance 237 Heren wordt vandaag tentoongesteld, terwijl we je een kijkje geven in een kleuroptie die dit najaar zeker een hit zal worden bij fans van het silhouet. Deze New Balance 237 Goedkoop is over het hele bovenwerk gedrapeerd in suède en wordt geleverd in een aantrekkelijke marineblauwe tint voor een tonale en veelzijdige look. Andere details zijn onder meer perforaties op de teen voor extra ademend vermogen, ingeslagen 'N'-branding op de zijpanelen, een binnenschoen van neopreen voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm, een witte REVlite-tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

De derde en laatste colorway van het New Balance 237 Sale Luxe Pack wordt hierboven gepresenteerd met dit grijs/paars paar. Net als de vorige twee paren, is deze versie van de New Balance 247 gemaakt van een premium gebreid bovenwerk in lichtgrijs met contrasterend paars op de nubuckzijpanelen, veters en de tong- en hiellipjes. Zwart suède omhult vervolgens de hiel met een witte tussenzool en een buitenzool van gomrubber die alles afdekt.
The administrator has disabled public write access.